Томатний прес ТШМ-2М

Конструкція томатного преса ТШМ-2М

Універсальний прес ТШМ 2

Технічні характеристики

Продуктивність преса 60 кг/год при виготовленні соку з винограда.
Продуктивність преса 35 кг/час при приготовлении сока из томатов.
Живлення від однофазної (побутової) мережі 220 В.
Питома потужність 400 Вт.
Маса 13 кг.

Конструкція преса ТШМ-2 дозволяє отримувати сік з м’якоттю з ягід (виноград, вишня, абрикос, полуниця, малина і т. п.) і томатів. Попередньо з гроно винограду необхідно обірвати ягоди. З кісточкових порід ягід винути кісточку. Продуктивність пресу 60 кг/год при виготовленні соку з винограду. Продуктивність пресу 35 кг/год при приготуванні соку з томатів. Живлення від однофазної (побутової) мережі 220 В. Питома потужність 400 Вт. Маса 13 кг.

Габарити: висота — 385 мм, ширина — 185 мм, довжина — 540 мм.

Прес складається з електроприводу 1, корпуса 6, конічної сітки 8, шнеку 16, завантажувального бункера 3. Виноград засипається в бункер 3, і з допомогою товкача (надається в комплекті) досилається до шнека 16. Шнеком транспортується в корпус 6 і потім до конічної сітки 8, де і відбувається віджим сока. Жмих відділяється за допомогою конуса, який регулюється гайкою 10. Віджатий жмих виходить через проміжок між конічною сіткою 8 і регулювальним конусом. Для зрчності збору соку є лоток 9, який одягається на сітку 8.

Прес зручний в експлуатації і не потребує спеціальних навичок при налагодженні.

ЧАО "Электромотор"